Traducere in:
 

Bine ati venit in portalul Doctoranzilor din Romania

Platforma “Doctoranzi in Romania” este o initiativa a Unitatii Executive pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI), in virtutea responsabilitatii referitoare la finantarea programelor de cercetare exploratorie (IDEI) si de dezvoltare a Resurselor Umane.

Platforma nu este o activitate prevazuta in proiectele strategice privind invatamantul superior derulate de UEFISCDI, finantate din Fonduri Structurale (www.forhe.ro).Cautare publica      Autentificare in aplicatie      Statistici


Pasi necesari accesului in portal:

Institutiile gazda ale scolilor doctorale trebuie sa solicite cont de Administrator(i) de Profil Institutional la adresa office@doctoranzi-romania.ro cu mentionarea institutiei gazda a scolilor doctorale si a persoanei responsabile.

Responsabilitatea administrativa pentru procesul de inregistrare a doctoranzilor din scolile doctorale ii revine Administratorului de Profil Institutional. Administratorul de Profil Institutional creeaza conturile Conducatorilor de Doctorat si are posibilitatea de a crea conturile pentru doctoranzii afiliati institutiei.

Doctoranzii primesc conturile de acces pentru completarea profilului doctoral de la Conducatorul de Doctorat sau prin exceptie, de la Administratorul de Profil Institutional.

Nota:Conform adresei DGIS-MECTS (nr. 2735/22.03.2012), in platforma web se vor incarca informatii despre:

  1. Doctoranzii POSDRU (indiferent de statusul proiectului – finalizat sau in derulare)
  2. Doctoranzii inmatriculati in prezent (altii decat cei de la pct.1)
Contact administrativ si tehnic UEFISCDI:

Persoana de contact: Marius Dorian Nicolaescu
Telefon: 021.307.19.66
Email: suport@doctoranzi-romania.ro
Persoana de contact: Elena Stefania Ionescu
Telefon: 021.307.19.65
Email: elena.ionescu@uefiscdi.ro

Copyright © 2011-2012 | Toate drepturile rezervate. Utilizand acest site, sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare.

Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii – UEFISCDI, este inregistrata in baza Legii 677/2001 in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal cu nr. 19427.